Prve vesti o finalu serije Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Stigle su nam prve vesti o mogućem finalu turske serije Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku. Prenosimo celu informaciju.

Prve vesti o finalu serije Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Foto Credits: RiriNano

Stigle su prve, još uvek potvrđene informacije o završetku serije Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku. Po njima, serija bi mogla da ima svoje finale u martu mesecu. Odnosno, ukoliko se ove tvrdnje ispostave tačne, projekat će biti završen pre religioznih praznika koji se očekuju u Turskoj.

Zvaničnih informacija još uvek nema, pa sve ovo uzmite sa rezervom.

Podsećamo, serija Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku predstavlja rimejk britanske serije The Split. Radnja serije prati priču sestara koje rade kao advokatice i koje se suoče sa prošlošću kada im se u život vrati otac koji nije bio uz njih godinama unazad.

Uloge u ovoj televizijskoj seriji tumače Gokce Bahadir, Sumru Yarucuk, Sarp Akkaya, Yigit Kirazci, Gokce Eyuboglu, Firat Altunmese, Tulin Ece, Bertan Asllani i drugi.

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije MF Yapim, a snima u Istabulu. Premijera ove turske serije bila je 21. septembra 2021. godine. Serija se emituje na televizijskom kanalu Fox TV.

NOVO - Dve nove glumice u seriji Masum ve Guzel / Nevina i lepa

By: Milt-TV Exposed