Porast gledanosti turske serije Seni Kalbime Sakladim | Sačuvao sam te u srcu!

Turski nacionalni kanal TRT 1 je prošlog četvrtka počeo sa emitovanjem serije Seni Kalbime Sakladim | Sačuvao sam te u srcu. Sinoć je emitovana druga epizoda ove romantične komedije.

Porast gledanosti turske serije Seni Kalbime Sakladim | Sačuvao sam te u srcu!

Foto Credits: Dizilah

Upravo to što se emituje na TRT1 se smatra olakšavajućom okolnosti za seriju Seni Kalbime Sakladim. Nacionalni emiter ima više strpljenja i čak ukoliko je rejting serije nešto niži, ostavlja serije u etru. Primer za to je serija Kara Tahta.

Kada je reč o novoj epizodi serije Sačuvao sam te u srcu koja je emitovana ona je ostvarila sledeće rezultate rejtinga. U total kategoriji zabeležen je rezultat od 2.11, što je porast od 0.39. U AB kategoriji brojka je iznosila 2.13, odnosno 0.18 više u odnosu na prvu, a u ABC1 2.51, gde je bio i najveći porast u odnosu na prošlu i to od 0.81. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Sevda Erginci kao Zeynep i Ekin Mert Daymaz kao Civanmert privlače sve više pažnje.

Ono što ovaj par izdvaja je to što je Zeynep uspešna i bogata poslovna žena, dok je Civanmert mladić koji je običan radnik iz mahale i koji je sticajem nekih nesrećnih okolnosti morao da prihvati igru i glumi vezu sa Zeynep, iako je u startu bio protiv te ideje. Ono što takodje karakteriše Civanmerta je njegova dobrota i iskrenost. Zeynep i Civanmert iz serije Seni Kalbime Sakladim | Sačuvao sam te u srcu polako ulaze u srca mnogih fanova. Veliki broj njih sa nestrpljenjem očekuje romansu izmedju glavnih likova ove nove turske serije.

 Imajući u vidu lepše vreme, nešto niži rejting svih TV serija u Turskoj ni ne čudi. Svi se nadaju da će se situacija kada je reč o gledanosti u ovom projektu popraviti i da će uživati u romansi dvoje glumaca koji su se utisak je veoma dobro uklopili na sceni.

A kako je završena druga epizoda koja je emitovana sinoć možete pogledati na snimku ispod.

NOVO - Turska serija Kacis nastavlja da oduševljava

By: TV Exposed