Turska serija Kacis nastavlja da oduševljava

Četvrta epizoda digitalne serije Kacis / Bekstvo, u kojoj je Engin Akyurek napisao priču i glumi, emitovana je na Disney plusu. Kako uzbuđenje dostiže vrhunac u novoj epizodi, fanovi serije i ovog turskog glumca smatraju da bi projekat Kacis trebalo da bude nominovan za Emmy nagradu.

Turska serija Kacis nastavlja da oduševljava

Foto Credits: IMDB

Nova epizoda projekta Kacis prve turske Disney Plus serije, nastavlja da se emituje svake nedelje. Izašla je četvrta epizoda serije od osam epizoda.

Serija Kacis / Bekstvo nastavlja da dobija pohvale publike sa svakom epizodom.

Publika, koja je pogledala četvrtu epizodu, izjavila je da ih je gotovo ostavila bez daha. Ističući da je radnja serije Kacis veoma upečatljiva i da ima veoma snažnu priču, publika navodi da četvrta epizoda odgovara na sve upitnike.

Serija Kacis / Bekstvo, čija je prva epizoda emitovana na Disney Plus-u 14. juna, čak je nadmašila mnoge od svojih jakih konkurenata na ovoj platformi. Kada je u pitanju Disney Plus Turska lista najgledanijih serija, prvo mesto zauzeo je upravo projekat Bekstvo. Nadmašio je veoma jake konkurente kao što su Marvelove serije i filmovi, zatim popularne serije Kako sam upoznao vašu majku, Family Guy, Modern Family i zauzeo prvo mesto.

U međuvremenu, fanovi Engina Akyureka smatraju da bi serija Kacis trebala da bude nominovana za nagradu Emmy. Nominovane za nagrade Emmy, kojima će ove godine biti 50 godina, određuje publika. Serija Sahsiyet / Ličnost, u kojoj je ranije glumio Haluk Bilginer i koju je režirao Onur Saylak, bila je prva turska serija koja je osvojila ovu prestižnu nagradu.

Serija Kacis, sa Enginom Akyurekom i Irem Helvacioglu u glavnim ulogama, postala je prva turska serija Disney plus-a, a da li će biti druga koja će osvojiti Emmy nagradu ostaje da vidimo.

Da bi se to desilo, najpre je potrebno da bude nominovana…

NOVO - Ozcan Deniz o muzici i glumi

By: TV Exposed