Ozcan Deniz o muzici i glumi

Turski glumac Ozcan Deniz bio je gost jedne emisije na platformi bein Connect. Objašnjavajući da je njegov san o bioskopu, odnosno glumi počeo od malih nogu, Ozcan je dao važne i zanimljive podatke o sebi.

Ozcan Deniz o muzici i glumi

Foto Credits: Dizilah

Ozcan Deniz, koji je svoju karijeru započeo muzikom, zatim zakoračio u glumu i potom producirao razne produkcije kao reditelj, uspešno je nastavio da bude svestrano ime tokom godina. Ozcan, koji je rođen u Ankari 1972. godine, takođe je preduzeo zapažene korake u glumi od 1995. godine. Deniz, koji se pojavljivao u raznim filmovima, ostao je upamćen i kao TV glumac u TV seriji Asmali Konak.

TV serije Junska noć, Karagul, Dan kada je moja sudbina napisana i Istanbulska nevesta takođe su uvedene u njegovu karijeru kao nezaboravne TV serije.

Ozcan Deniz, koji je prošle godine preuzeo glavnu ulogu u TV seriji Seni Cok Bekledim, učestvovao je sa Irem Helvacioglu u seriji, ali je ovaj projekat, koji je zavoleo, mogao da se nastavi samo 13 epizoda.

Govoreći o svojoj strasti prema bioskopu u detinjstvu, Ozcan je rekao:

„Ta interakcija sa ekranom, publika se bori, reaguje, plače, te emocije. Sve to je uticaj mog detinjstva. Od 10. godine ceo moj san je bio da se bavim bioskopom, odnosno da snimam filmove i serije. Trebalo je da uđem u bioskop, ali ja niti sam znao put niti je postojao neki sistem u Ajdinu gde sam bio.”.

Objašnjavajući da je kao pevač počeo da zarađuje kao pevač sa 11 godina, Ozcan Deniz je rekao da je to bilo dobro za njega i da se ubrzo nakon pridružio pozorišnoj grupi u Ajdinu i nastavio svoj zajednički put pevanja i glume.

Glumac je glumi i muzici rekao: „Ovo je moja sudbina, ceo život njih dvoje hodaju rame uz rame. Nisam to mogao da sprečim”.

NOVO - Serra Ariturk u drugoj serzoni serije Kulup / Klub

By: TV Exposed