Da li će serija Bir Peri Masali / Bajka opstati?!

Kada god neka turska televizijska serija niže nekoliko loših rezultata po pitanju gledanosti postavlja se samo jedno pitanje – kada će biti finale projekta. Sada se to pitanje postavlja za seriju Bir Peri Masali / Bajka.

Da li će serija Bir Peri Masali / Bajka opstati?!

Foto Credits: IMDB

Na početku jesenje TV sezone, kanal Fox TV je ponudio gledaocima jedan od njihovih najambicioznijih projekata, seriju pod nazivom Bir Peri Masali / Bajka. Glavne uloge u ovom projektu tumače mlade i perspektivne zvezde turskih serija, Alina Boz i Tarik Emir Tekin. Dobar glumački kadar su upotpunili i Hazal Filiz Kuccukose, Mufit Kayacan, Nazan Kesal, Baran Bolukbasi, Tulin Aca i Mustafa Mert Koc. Ipak, nešto je očigledno pošlo po zlu. Rejting ove turske serije nikada nije bio dovoljno dobar, već je samo padao iz epizode u epizodu.

Juče je emitovana nova epizoda serije Bir Peri Masali / Bajka sa ponovo skromnim rezultatima gledanosti. U total kategoriji brojka je bila 2.50 (+0.20), u AB 2.24 (+0.21) a u ABC1 2.30 (-0.11).  Podsećamo da Fox TV razvija preko deset novih TV serija, tako da nizak rejting za postojeće praktično znači i presudu za iste. Prema pisanju medija, rejting epizode koja je emitovana juče bi mogao da bude presudan za projekat, koji bi vrlo brzo mogao da ima finale.

Fanovi turskih serija smatraju da Alina Boz zaslužuje više. Glumica je jedno od lica Disney Plus digitalne platforme i već je dobila dve ponude za nove uloge nakon finala serije Bir Peri Masali. Utisak je da će želje fanova da Alinu gledaju uskoro u novim projektima biti ispunjene.

NOVO - Kurulus Osman ostaje neprikosnoven, blagi porast za O Kiz i Hayat Bugun

By: TV Exposed