Očekuje nas surovi svet serije Gaddar!

Objavljen je željno iščekivani prvi trejler nove serije Fox TV-a, Gaddar | Nemilosrdni, koju je producirala kompanija Ay Yapim.

Očekuje nas surovi svet serije Gaddar!

Foto Credits: Dizilah

Deljeni trejler iz serije u kojoj glume Cagatay Ulusoy, Sumeyye Aydogan i Onur Saylak daje naznake o surovom svetu Gaddar.

Glumačka ekipa serije Gaddar | Nemilosrdni, čiji je scenario napisao Hurer Ebeoglu, a režirao je Sinan Ozturk, pored Cagataya Ulusoya, uključuje sledeća imena, Sumeyye Aydogan i Onur Saylak, Erdal Ozyagcilar, Lacin Ceylan, Hakan Salinmis, Muge Bayramoglu, Deniz Ozerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Musabigihin i drugi.

Projekat Gaddar | Nemilosrdni, koji je Cagataya Ulusoya posle dužeg vremena vratio na televizijske ekrane i koji se već iščekuje sa velikom radoznalošću, privlači pažnju svojom impresivnom pričom i snažnom glumačkom postavom.

Detalji radnjev

Život Dahana (Cagatay Ulusoy), koji se vraća kući sa dugog služenja vojnog roka, više nije isti kao kada je otišao.

Devojka koju je voleo, Aydan (Sumeyye Aydogan), otišla je a da mu nije rekla, a njegov brat Ruzgar (Fatih Berk Sahin) je pao u mračni svet.

Uvod u seriju prati pesma Erkina Koraja „Gaddar“, koja priča o Daganovoj transformaciji u okrutnost u njegovom životu, koji se iznenada okreće naglavačke.

Serija Gaddar | Nemilosrdni će uskoro biti na Fox TV-u!

NOVO - Burcu Kara o svojoj novoj ulozi i seriji

By: TV Exposed