Burcu Kara o svojoj novoj ulozi i seriji

Legendarna turska TV serija Arka Sokaklar nastavlja da širi svoju glumačku ekipu.

Burcu Kara o svojoj novoj ulozi i seriji

Foto Credits: DiziCentral

Prelepa glumica Burcu Kara se prethodnih dana pridružila TV seriji Arka Sokaklar, koja je novu sezonu dočekala sa novim imenima.

Burcu Kara, koja je dala poseban intervju menadžerki Magazina D, Asiye Acar, govorila je o svom procesu pridruživanja projektu Arka Sokaklar i majčinstvu.

Davala je iskrene izjave o mnogim temama, od njene perspektive na društvenim mrežama do karijere.

Najteži lik do sada

Lepa glumica, koja će se pred publikom pojaviti kao komesarka Sevval u kasnijim epizodama serije, rekla je sledeće o svom angažovanju u seriji i svom liku:

„Arka Sokaklar je legendarno delo Turske... Producent je moj veoma blizak prijatelj, sinergija i sreća u setu je veoma lepa... Na početku sam pomislila: ’Da li je moguće? Zar nije moguće? Da li ću moći da radim u miru? Ja sam tako mislila. Moj menadžer, moj suprug, svi su mi bili velika podrška.

Drago mi je što sam prihvatila. Ima veoma vrednih kolega. Naravno, oni su godinama ovde porodica. Oni sada govore potpuno drugačijim jezikom. Naš set je veoma miran, srećan i veoma prijatan... Jako se zabavljam. Nadam se da će nas naši gledaoci voleti i ceniti.

Što se tiče komesarke Sevval, ona je sasvim drugačiji lik. Emotivna sam, smirena sam, ne želim nikoga da uvredim. Sevval je, s druge strane, neko ko nikada ne može da toleriše nepravdu i nema praštanja... Zato je ona veoma oštar lik i koga se ljudi pomalo plaše. Mogu da kažem da je Sevval moj najteži lik do sada.”.

NOVO - Otkriveno koja glumica je odbila lik Ifakat u seriji Yali Capkini | Vodomar

By: TV Exposed