Caglar Ertugrul javno podržao seriju Aile / Porodica!

Nova serija Show TV Aile / Porodica, originalna priča scenariste Hakana Bonoma, sastala se sa publikom u utorak, 7. marta, svojom prvom epizodom.

Caglar Ertugrul javno podržao seriju Aile / Porodica!

Foto Credits: IMDB

Serija Aile, koja predstavlja povratak Serenay Sarikaye u televizijske serije nakon 8 godina, takođe je omogućila Kivancu Tatlitugu da se ponovo sretne sa televizijskom publikom nakon 5 godina.

Serija Aile / Porodica je bila projekat koji su obožavaoci željno iščekivali, jer su dvoje glavnih glumaca ponovo učestvovali na setovima. Obožavaoci Serenay Sarikaye i Kivanca Tatlituga su dugo vremena stvarali snažan talas interakcije na društvenim mrežama zbog serije.

U rukama scenariste kao što je Hakan Bonomo, koji je ranije pisao uticajne priče za TV serije, očekuje se da će projekat pod nazivom Aile biti jedno od uticajnih dela 2023. godine.

Javna podrška

Nakon emitovanja serije, podršku je pružio i glumac Caglar Ertugrul. Ertugrul, koji je igrao glavnu ulogu u seriji Teskilat / Organizacija i oprostio se od priče u junu, takođe je ukazao na scenaristu Hakana Bonoma i podelio sledeće:

„Slike u scenama serije su neverovatno dobre, voleo bih da se više TV serija/filmova snima u Izmiru, uzgred, čestitam @HakanBonomo, imaš dobar rejting.“.

Ova iznenađujuća podrška Caglara Ertugrula i njegovo pominjanje lepota Izmira omogućilo mu je da pronađe podršku svojih obožavalaca na društvenim mrežama. Obožavaoci koji kažu „Nedostaje nam da te vidimo“, pitaju se da li ima novi projekat.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Demet Ozdemir je po novoj listi najpopularnija turska glumica!

By: TV Exposed