Nastavljeno snimanje serije Kara Tahta / Tabla

Turska serija Kara Tahta / Tabla je nov projekat koji se emituje na turskom nacionalnom kanalu TRT 1. Reč je o jednoj od tri nove serije tog kanala.

Nastavljeno snimanje serije Kara Tahta / Tabla

Foto Credits: Internet Haber

Kara Tahta / Tabla je serija koja je pobrala simpatije gledalaca. Ipak, u proteklom periodu su se pojavili neočekivani problemi i snimanje je moralo da bude prekinuto, odnosno pauzirano. Desilo se ono što niko nije mogao da očekuje i predvidi. Furkan Andic koji tumači jedan od glavnih likova ove turske televizijske serije se nezgodno povredio tokom snimanja novih epizoda. Andic je povredio ligamente na kolenu i jednostavno morao da pauzira i odmori. Sve se desilo tokom snimanja jedne od scena, kada je Furkan nezgodno iskrenuo nogu.

Sada su stigle lepe vesti. Snimanje kadrova na seriji Kara Tahta je nastavljeno juče. Furkan Andic se dovoljno oporavio da može nesmetano da radi i snima.

Pored njega na set se vratila i Seyda Merve Koluk. Mlada glumica je imala lakših zdravstvenih problema, ali je sada sve u najboljem redu i nastavila je rad na ovom projektu. Podsećamo, Seyda u u seriji tumači lik po imenu Muge, devojku koja je slepa, ali i pored toga uživa u čitanju knjiga.

Dakle, sve je u najboljem redu kada je reč o ovoj turskoj seriji, u čijim narednim epizodama ćemo svi uživati.

NOVO - Demant o odlasku Edipa Tepelija iz serije Destan!

By: Milt-TV Exposed