Uskoro premijera serije Boru 2039 / Vuk 2039

 Serija Boru 2039 / Vuk 2039 je ambiciozan projekat digitalne platforme Blu TV. Ova serija će se od ostalih izdvajati radnjom koja je smeštena u budućnosti.

Uskoro premijera serije Boru 2039 / Vuk 2039

Foto Credits: IMDB

Mini-serija Boru / Vuk je bila veoma popularna i rado gledana. Kreatori novog projekta Boru 2039 se nadaju da će on nastaviti putem uspeha prethodnika. Seriju pripremaju kompanije CaglarArts i Insignia Productions, koje su u vlasništvu Alpera Caglara i Dorukhana Akaea.

Projekat će biti emitovan na digitalnoj platformi Blu TV, a potvrđen je datum premijere.

Serija Boru 2039 / Vuk 2039 će svoju premijeru imati 28. decembra ove godine. Radnja će kao i prvoj seriji Boru biti vojnog karaktera, s tim što se u novoj seriji ona dešava u budućnosti. Za potrebe snimanja ove nove turske serije angažovan je veliki broj stručnjaka za postprodukciju. Među njima se našao i jedan turski kinematograf koji je prethodno radio na Transformersima, filmovima koji su kroz nekoliko delova zaista ostavili snažan utisak i bili dosta gledani.

Boru 2039 će prema najavama imati šest epizoda. Uloge u ovom projektu će tumačiti Murat Akrin, Cansel Elcin, Cenay Turksever, Tuge Acikgoz, Eskindir Tesfay, Tugba Sunguroglu, Dogan Bayraktar, Fatih Cetintas i drugi.

Kakva su vaša očekivanja od ovog projekta? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Yusuf Cim u seriji Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život

 By: Milt-TV Exposed