Beren Saat najavila novu seriju

Sjajne vesti za fanove turske glumica Beren Saat. Ova zvezda turske kinematografije je najavila da je počela rad na novoj seriji, a evo i šta se do sada zna o svemu tome.

Beren Saat najavila novu seriju

Foto Credits: Internet Haber

Nakon završetka Netflixove serije Atiye, Beren Saat je pomalo nestala sa „radara“, odnosno nije se pojavljivala pred kamerama. Glumica je u veče Nove godine nakon pauze bila gost digitalne platforme Gain, gde je saopštila planove za budućnost.

Beren Saat je prvo govorila o muzici. Kako je istakla, planira da izbaci album od šest pesama u toku ovog proleća. Taj album će se sastojati od turskih pesama i njihovih engleskih verzija. Uz to, glumica je najavila da u budućnosti više neće radi na televizijskim kanalima, jer državni kanali blokiraju njenu kreativnost.

Trenutno priprema novu seriju koja će biti emitovana na jednoj od digitalnih platformi. U pitanju je kako je Beren rekla jednostavna priča, bez fikcije. U njoj nema intriga i drame, što je posebno raduje. Vrlo brzo će moći da otkrije i o kojoj seriji se radi i kakva nas radnja u njoj očekuje.

Stiče se utisak da turske zvezde sve više prelaze da rade na digitalnim platformama i da tu jednostavno nema kraja. Odnosno, da je proces započeo prošle godine a ove će samo biti intenziviran, što svakako brine ljude koji rade na televizijskim serijama.

Na kojoj tačno digitalnoj platformi će raditi Beren Saat saznaćemo dakle u bliskoj budućnosti.

Saat se u dosadašnjoj glumačkoj karijeri pojavila u trinaest projekata. Pored pomenute serije Atiye, bila je veoma zapažena kao Kosem Sultan u seriji Muhtesem Yuzyil: Kosem i kao Yagmur Ozden u seriji Osveta. Starije generacije dobro pamte njenu ulogu u TV seriji Fatmagul Sucu Ne? u kojoj je briljirala kroz lik Fatmagul Ilgaz.

Po svemu sudeći, njen rad u televizijskim serijama je završen, ukoliko ne dođe do nekih, zaista velikih promena. Ostaje samo pitanje, ko će od njenih kolega poći sličnim putem kao Beren. Biće ovo teška godina za TV serije...

NOVO - Zbog čega je Diletta Leotta raskinula sa Canom Yamanom? Evo šta ona kaže!

 By: Milt-TV Exposed