Postoji osoba koja uvek može da nasmeje Su Burcu Yazgi Coskun na snimanju serije Kardeslerim!

Serija Kardeslerim / Moja braća se subotom uveče susreće sa publikom na ATV ekranima i to je veoma uspešan proces već 3 sezone.

Postoji osoba koja uvek može da nasmeje Su Burcu Yazgi Coskun na snimanju serije Kardeslerim!

Foto Credits: Internet Haber

Su Burcu Yazgi Coskun je blistala i i dalje to čini kao mlada glumica koja je efektno debitovala u glumačkoj postavi serije. Njeno partnerstvo sa Onurom Seyit Yaranom bilo je veoma korisno za glumicu, a ona takođe dobija jake interakcije na društvenim medijima.

Coskun svake nedelje zauzima prvo mesto na listi najpopularnijih turskih glumica i uvek iza sebe oseća snagu društvenih mreža. Činjenica da je u tako mladoj dobi stekla divljenje tako velike publike čini se da je važan plus za njenu karijeru.

Ozbiljnost ali i zabava

Deleći neke informacije o sebi i svojim iskustvima na snimanju, Su Burcu Yazgi Coskun je rekla da postoji samo jedna osoba u timu koja može uvek da je nasmeje. Ističući da ona nije neko ko se smeje tokom snimanja, glumica je rekla: „Samo Cuneyt Mete, Orhanov lik, ne mogu da ga “podnesem”. Možda je bilo scena u kojima jednostavno nisam mogao da prestanem da se smejem s njim. Čak se i smejem kada pomislim na to.“.

Rekavši da su i ozbiljnost ali i zabava neophodne stvari na setu, glumica je razlog svoje velike energije objasnila na sledeći način:

„Ja sam tek na početku svega, veoma sam radoznala o životu. Imam previše ciljeva. Želim da napredujem u svojoj profesiji i drugim umetnostima.”.

Objašnjavajući da ima mnogo projekata koje želi da radi, Coskun je takođe rekla da bi, pored dramskih uloga, volela da igra lik koji je psihički poremećen.

NOVO - Novo razočarenje oko rejtinga serije Yuz Yillik Mucize

By: TV Exposed