Irem Helvacioglu – Radila sam i kao prodavačica i konobarica!

Glumica Irem Helvacioglu bila je gost emisije Empatija, koja se svake srede emituje na NTV-u, a koju vodi Ahmet Mumtaz Taylan.

Irem Helvacioglu – Radila sam i kao prodavačica i konobarica!

Foto Credits: Haberler

Navodeći da je pre glume radila u različitim profesijama, Irem Helvacioglu je istakla da je jedno vreme radila i kao prodavačica i konobarica.

Povodom ovog pitanja, glumica je objasnila sledeće:

„Po završetku srednje škole radila sam kao konobarica u kafiću, zatim kao blagajnik u prodavnici, a radila sam i kao prodavačica. Radila sam u kafiću 6 meseci, moj otac je rekao: „Možeš da radiš samo nedelju dana.”. Ja to vidim kao iskustvo. Mesto u kome sam živela bilo je moje zaštićeno područje, želela sam da izađem iz svoje zone komfora, želela sam da vidim kako da razgovaram sa ljudima, da mogu da se borim, da se uključim u život. Otišla sam odatle u konzervatorijum, a vlasnik kafića mi je rekao: „Ovo je tvoj dom, uvek se možeš vratiti.“.

O problemima žena u svetu

Irem Helvacioglu, koja se ne slaže sa idejom da žene treba da uvek budu jake, podvukla je da žene prolaze kroz velike teškoće i izrazila uverenje da ne moraju biti toliko jake, sledećim rečima:

„Ne želim više da žene ponekad budu ovako jake. Pošto ima toliko ovakvih priča, zašto bi oni imali takvu misiju? i ovo se i dalje nastavlja… Možete se izvući tako što ćete se izviniti i reći da vam je veoma žao, ovo su veoma bolne priče. Ja uvek kažem da to nije problem naše zemlje, to je problem sveta!”.

Šta vi mislite o glumicinim stavovima? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Scenario serije Adim Farah | Zovem se Farah se popravlja?!

By: TV Exposed