Kivanc Tatlitug rešio da postane kuvar

Turski glumac Kivanc Tatlitug će uskoro postati otac. Pored toga, glumac se priprema za nove znanja i veštine.

Kivanc Tatlitug rešio da postane kuvar

Foto Credits: Haberler

Kivanc Tatlitug će se uskoro ostvariti u ulozi oca. Njegova partnerka, Basak Dizer i on će postati roditelji dečaka negde na proleće, pred početak leta. Basak je četvrtom mesecu trudnoće. Trenutno dizajnira sobu za buduću prinovu. Kivanc je u više navrata govorio da je veoma srećan zbog svega toga. Par je dobio već veliki broj ozbiljnih ponuda od strane brendova koji se bave prodajom pelena, hrane za decu, odeće, ali za sada nisu razmišljali na tu temu.

Pored toga što će postati otac, Kivanc Tatlitug je rešio da postane kuvar. Barem da stekne ozbiljna znanja iz te oblasti. Glumac će pohađati poseban kurs koji je pripremljen samo za njega. U pitanju je kurs od 14 lekcija na Maslak kuliranskoj akademiji. Nakon završetka će dobiti i poseban sertifikat. Tatlitug je rešio da svoj krug znanja i veština dodatno proširi, što je za svaku pohvalu.

Podsećamo da je ranije, njegova prijateljica Hazal Kaya takođe pohađala časove kuvanja. Sada je na Kivancu da pomno prati predavanja i ostvari se i kao kuvar. Ukoliko se u budućnosti pojavi neki projekat koji će zahtevati poznavanje kulinarstva, Tatlitug će biti izuzetno kvalifikovan za ulogu u njemu.

NOVO - Hande Ercel o izjavi Kerema da sanja da postane otac!

 By: Milt-TV Exposed