Scenario serije Adim Farah | Zovem se Farah se popravlja?!

Turska TV serija Adim Farah / Zovem se Farah, sa Enginom Akyurekom i Demet Ozdemir u glavnim ulogama, nije bila ni veoma dobra ni loša u pogledu priče i gledanosti u prvoj sezoni.

Scenario serije Adim Farah | Zovem se Farah se popravlja?!

Foto Credits: IMDB

Ispravna je bila i odluka da se serijal Adim Farah | Zovem se Farah nastavi u drugoj sezoni. I veliko interesovanje ljubitelja serije za glavni dvojac i mogućnost da bi priča mogla biti mnogo jača u drugoj sezoni izazvali su uzbuđenje oko serije Adim Farah.

Međutim, scenario druge sezone bio je pun negativnosti koje niko nije očekivao.

Davanje previše akcenta liku Behnama, kojeg igra Feyyaz Duman, uznemirilo je publiku koja je očekivala snažnu priču od dueta Farah i Tahir.

Promena na bolje?!

Treba istaći da su prve 4 epizode ​​druge sezone uznemirile gledaoce u tom smislu i ostale upamćene po negativnostima, a kamoli da su dale očekivani pozitivan efekat.

Kao rezultat ovog procesa, došlo je do promene scenariste počevši od 19. epizode, a lojalnost publike je narušena kada je serija pomerena na subotu.

Uz veliko interesovanje u inostranstvu i veliku interakciju prema seriji na društvenim mrežama, serija Adim Farah | Zovem se Farah je dobila vetar koji će se nastaviti do najmanje 26 epizoda. Međutim, mnogi obožavaoci serije počeli su da pričaju o uspehu scenariste Topraka Karaoglua, koji je počeo da piše seriju od 19. epizode, i počeli da govore: „Voleo bih da je to bilo na početku druge sezone.“.

Mnogi gledaoci na društvenim mrežama doživljavaju 19. i 20. epizodu kao znak poboljšanja u priči. Od serije je ostalo 6 epizoda i očekuje se da će biti skinuta sa etara ukoliko Fox TV-u ne donese novu odluku.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Zapažen uspeh turske serije Terzi | Krojač

By: TV Exposed