Sila Turkoglu dobila veliku šansu u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Obožavaoci Sile Turkoglu željno iščekuju početak snimanja nove serije Show TV-a, Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Evrim Alasya i Baris Kilic uz Silu tumače važne uloge u ovoj seriji.

Sila Turkoglu dobila veliku šansu u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: IMDB

Sila Turkoglu, koja je napustila dnevnu TV seriju Emanet, takođe se uzbuđeno priprema za novu ulogu i  novo iskustvo u ovoj seriji. S druge strane, fanovi glumice daju sve od sebe da motivišu Silu na ovom novom putovanju sa okruženjem za interakciju koje su stvorili na društvenim mrežama. Među informacijama je i da glumica, koju su na društvenim mrežama zamalo bombardovali komentarima svojih obožavalaca, sa uzbuđenjem nastavlja pripreme za novu ulogu.

Činjenica da su glumci sa kojima će Sila Turkoglu deliti isti set veoma poznata i kvalitetna glumačka imena objašnjava da je napravila dobar izbor sa serijom Kizilcik Serbeti. Već je uspela da privuče veliku pažnju i serijom koja priču čini radoznalom i glumačkom ekipom. Poznato ime režiraće seriju koju priprema kompanija Gold Film, čiji je vlasnik Faruk Turgut. Smatra se da je velika šansa to što je na čelu tima reditelj Hakan Kirvavac, zvani Ketche. Pisanje priče od strane uspešnih scenarista serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka, Melis Civelek i Zeynep Gur, takođe se smatra važnim i velikim plusom nove turske serije Šerbet od brusnice.

Sa svojim novim projektom, Sila Turkoglu će podeliti isti set sa veoma važnim imenima i imati priliku da doživi nova iskustva. Posle dnevne serije, odnosno drame kao što je Emanet, glumica je ušla u sasvim drugačije okruženje sa projektom Kizilcik Serbeti, a ova serija je prilika da napravi veliki proboj u karijeri.

NOVO - Birce Akalay postala zaštitno lice poznatog brenda

By: TV Exposed