HAOS NA SETU - Žandarmerija na snimanju turske serije Ramo!

Ekipa koja snima seriju Ramo doživela je neprijatno iznenađenje kada su pripadnici žandarmerije stigli na mesto snimanja serije. Sve se dogodilo u fabrici prerade vode gde su u tom trenutku snimani kadrovi za nove epizode ove popularne turske serije. Kako se ispostavilo, komšije su se žalile na zvukove eksplozija i pucanja iz vatrenog oružja iz ...

HAOS NA SETU - Žandarmerija na snimanju turske serije Ramo!

Ekipa koja snima seriju Ramo doživela je neprijatno iznenađenje kada su pripadnici žandarmerije stigli na mesto snimanja serije.

Sve se dogodilo u fabrici prerade vode gde su u tom trenutku snimani kadrovi za nove epizode ove popularne turske serije. Kako se ispostavilo, komšije su se žalile na zvukove eksplozija i pucanja iz vatrenog oružja iz obližnje fabrike. Tada su pozvali vlasnika, koji je kontaktirao policiju i rekao da nije dao nikakve dozvole bilo kome da snima seriju niti šta slično u fabrici. Producenti su objasnili da su oni dobili radne dozvole od strane od zakupca fabrike, izvesnog Nihata K. Ipak, vlasnik je tvrdio da zakupac nema pravo da daje dozvole za snimanje serije i zatražio da svi istog momenta napuste krug fabrike. Producenti su odbili, držeći se dogovora sa zakupcem.

Pripadnici žandarmerije se nisu mešali a komadant prisutne jedinice je preporučio da je najbolje da se o svemu obavesti tužilaštvo. To je nakon kraće rasprave i učinjeno.  Na kraju vlasnik fabrike, gospodin Suleyman U. je podneo tužbu protiv zakupca fabrike i glavnog producenta serije Ramo Necatija Akipnara. Suleyman tvrdi da je tokom snimanje sam objekat fabrike oštećen.

NOVO - Gokce Bahadir se priprema za novu seriju

By: TV Exposed