Turska publika nije impresionirana serijom Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Posle velikog očekivanja za seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, u kojoj glavne uloge igraju Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, ocene dobijene u prve dve epizode ​​su izazvale neskladnu sliku.

Turska publika nije impresionirana serijom Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: DiziCentral

Zbog velikih očekivanja stvorenih za seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, ocene koje su ostvarene a svega su oko brojki 2 u sve tri kategorije, bile su iznenađujući i neočekivani šok.

Iako su obožavaoci Kerema Bursina dugo želeli da vide glumca u romantičnoj komediji i to je naišlo na veliki odziv na društvenim mrežama, podrazumeva se da nije bilo velikog uzbuđenja kod domaće, tj. turske publike zbog serije Ya Cok Seversen.

Kada pogledamo društvene mreže, moguće je videti ovo uzbuđenje. Iako ocene pokazuju probleme, moć društvenih mreža budi nadu da će projekat Ya Cok Seversen / Ako voliš previše uspeti da spase situaciju u narednim nedeljama.

Mnogi su već zavoleli seriju, ali Turci slabije

Obožavaoci Kerema Bursina iz celog sveta su podelili i nastavljaju da objavljuju hiljade postova za one koji prate seriju, a ističu da im se priča svidja i da su zavoleli seriju.

Naročito ako pogledamo komentare ostavljene na postove o seriji na Youtube-u, možemo videti koliko obožavaoci stranih serija prihvataju projekat Ya Cok Seversen.

Osim fanova Kerema Bursina, možemo videti da isto uzbuđenje nije prisutno kod većine turskih gledalaca. Neki gledaoci su u Turskoj su istakli harmoniju Hafsanur Sancaktutan i Kerema Bursina u negativnom kontekstu.

Pojedini čak izražavaju svoje komentare na društvenim mrežama navodeći da ne smatraju privlačnom kompatibilnost sa ženskim likom zasnovanom na lažima i krađi koji se prikazuje u ovom projektu.

Jednostavno – turski gledaoci nisu impresionirani serijom…

NOVO - Serija Kendi Dusen Aglamaz i dalje ima dobru gledanost

By: TV Exposed