Serija Kendi Dusen Aglamaz i dalje ima dobru gledanost

Gledanost porodične humoristične serije Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače koja se emituje na ekranima TRT1 i dalje je prilično dobra.

Serija Kendi Dusen Aglamaz i dalje ima dobru gledanost

Foto Credits: Haberler

Četvrta epizoda ove turske serije emitovana je u četvrtak uveče, i zauzela je prvo mesto u total kategoriji rejtinga, sa najboljim rejtingom dana.

Ocena rejtinga serije oko brojke 3, koja je osvojila druga mesta u grupama AB i ABC1, pokazuje da je u veoma uspešnom procesu u odnosu na letnji period.

Nova TV serija turskog nacionalnog TV kanala TRT 1, Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače, u kojoj glume Hakan Yilmaz, Eylul Tumbar, Selen Soyder i Enes Kocak, nastavlja da se ističe ne samo u gledanosti već i na društvenim mrežama.

Velika pažnja i na Youtube-u

Četvrta epizoda i uvod, odnosno video najava 5. epizode ove turske serije, koja je u najgledanijim snimcima od prve epizode, ponovo su na vrhu liste video zapisa Youtube Trending.

Unoseći drugačiji dah u leto, o seriji se i dalje priča sa njenom zabavnom naracijom i uspešnim glumačkim kadrom. Šta će se desiti u 5. epizodi serije, koja vodi na listi Trend Videos, već je stvar velike radoznalosti.

Uz iznenađujući razvoj događaja, serija Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače će nastaviti da se emituje na TRT 1 svakog četvrtka uveče.

NOVO - Četiri turske istorijske serije koje mnogi pamte!

By: TV Exposed