Nur Surer sa vraća novim upečatljivim likom u novoj seriji

Ne bi bilo pogrešno reći koliki je veliki doprinos majstorska glumica Nur Surer dala seriji Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala, od koje se oprostila sredinom treće sezone.

Nur Surer sa vraća novim upečatljivim likom u novoj seriji

Foto Credits: IMDB

Lik Feride je zaista bio upečataljiv u priči serije Camdaki Kiz. Feride je bila toliko snažan i odlučan lik da, iako je Nur Surer ponekad razmišljala o tome da igra mekšu ulogu u suočavanju sa zlom koje je nosio njen lik, reditelj to nije dozvolio.

Iako Nur Surer nikada nije bila u takvoj tački u svom srcu, ona je odražavala svu okrutnost Ferideinog lika u seriji i dodala veliko uzbuđenje seriji Camdaki Kiz. Za Nur Surer, koju smo gledali u mnogim zanimljivim scenama sa Burcu Biricik, period vezan za seriju Camdaki Kız se završio.

Iskusna glumica sada je jedna od vodećih uloga u novoj seriji Show TV-a, Aile / Porodica. U seriji Aile, poznata glumica će pred publiku izaći sa čvrstim likom majke glavnog muškog lika. Ovaj snažni ženski lik po imenu Hulya Soykan biće na veoma uticajnom mestu u priči serije.

Majka četvoro dece

Videćemo Hulyu u centru priče kao majku likova koje igraju Kivanc Tatlitug, Nejat Isler, Canan Erguder i Ipek Cicek. Lik Hulye Soykan, majke Aslana, Cihana, Leyle i Ceylan, ima potencijal da utiče na milione ljudi kao odraz dugogodišnjeg iskustva Nur Surer.

Sjajna glumica, koja je iza sebe ostavila eru vezanu za seriju Camdaki Kiz, sada će ponovo biti u mislima miliona sa potpuno drugačijim ženskim likom u seriji Aile.

NOVO - Velika podrška fanova seriji Omer

By: TV Exposed