Devrim Ozkan napravila veliki uspon u karijeri!

Devrim Ozkan, koji je partnerka Ertana Sabana u TV seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi, koja se sa publikom susreće četvrtkom uveče na Show TV-u, doživljava jedan od najuspešnijih perioda svoje karijere.

Devrim Ozkan napravila veliki uspon u karijeri!

Foto Credits: DiziCentral

Po scenariju Ganija Mujdea, serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi, jedna je od najbolje ocenjenih letnjih serija na ekranima. Takođe je visoko cenjeno partnerstvo Ertana Sabana i Devrim Ozkan. Igrajući lik Sadija, Ertan Saban radi zaista fantastičan posao i pokazuje koliko je ispravno bilo da bude izabran za glavnu ulogu.

Devrim Ozkan je, s druge strane, napravila veliko iznenađenje. S obzirom na to da obožavaoci vole njen lik Songul, neverovatan efekat koji je glumica stvorila na društvenim mrežama nije izbegao pažnju u poslednje vreme.

Kao rezultat izlaska u prvi plan sa likom Songul, Devrim je takođe odlično napredovala na listama IMDb-a, koji se smatra najvećom bazom podataka o glumcima. Ozkan, koji je napravila veliki proboj na listi turskih glumaca i popela se na 34. mesto, iza sebe je ostavila mnoga poznata imena. To je sigurno dodatni podstrek za glumicu koja polako osvaja sve veće simpatije mnogih gledalaca turskih serija.

Devrim Ozkan je početkom serije napravila veliki skok sa 5189. mesta među turskim glumcima u poslednjih nekoliko nedelja i popela se na 34. mesto.

View this post on Instagram

A post shared by @devrimozkan

NOVO - Celil Nalcakan već skreće pažnju na treću sezonu serije Kardeslerim

By: TV Exposed