Kraj za seriju Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje

Kada bi pitali koji je najambiciozniji TV serijski par letnje sezone u Turskoj, velika većina bi nesumnjivo ukazala na dvojac Burcu Ozberk i Sukru Ozyildiz.

Kraj za seriju Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje

Foto Credits: IMDB

Serija Ruhun Duymaz, koja je emitovana na ekranima Fox TV-a, zaista je istaknuta kao najambiciozniji projekat letnjeg perioda, a smatralo se da će se moć gledanosti dvoje glavnih glumaca dobro odraziti na projekat.

Burcu Ozberk, koju mnogi njeni obožavaoci nazivaju „kraljicom romantičnih humorističnih serija“, došla je do izražaja sa svojim serijskim projektima koji su generalno postigli dobre rezultate. Sukru Ozyildiz je poznat kao jedan od muških glumaca u novijem periodu koji je svoje ime učinio poznatim širokoj publici sa izuzetnim i uspešnim projektima.

Sklonost Sukrua Ozyildiza za projekte romantične komedije otkrivena je, posebno sa filmskim projektom pod nazivom Ask Taktikleri / Ljubavna taktika, u kojem je glumio sa Demet Ozdemir.

Kraj u epizodi 9

Uprkos širokom talasu interakcije koji su stvorili fanovi Burcu Ozberk i Sukrua Oziyldiza na društvenim mrežama i zanimljivoj priči, serija Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje nažalost nije uspela da postane dugoročna produkcija.

Serija, koja je imala nisku gledanost, nije mogla da okupi brojnu publiku uprkos harmoniji i visokoj energiji glavnog dvojca. Odluka da se serijal završi 9. epizodom zapravo izgleda kao očekivani kraj.

Fox TV, kao kanal koji naručuje najviše serija za zimsku sezonu, jednu po jednu uklanja svoje serije sa niskom gledanošću. Sudbina serije Ruhun Duymaz neće biti drugačija.

Serija Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje, za ​​koju je odlučeno da završi svojom 9. epizodom, zabeležena je kao dobar pokušaj dvojice glavnih glumaca, ali i razočarenje.

NOVO - Šta nas to čeka u novoj sezoni serije Aile / Porodica?! Novi lik je tu!

By: TV Exposed