Otkriven glumački kadar nove turske serije Benim Guzel Ailem / Moja lepa porodica

Turski glumac Erdal Ozyagcilar pojavio se pred svojim fanovima na ekranu TRT1 sa serijom Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka prošle sezone.

Otkriven glumački kadar nove turske serije Benim Guzel Ailem / Moja lepa porodica

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, koji je pre nekoliko godina u Makedoniji snimio TV seriju Elveda Rumeli, ovoga puta u istoj zemlji izašao je pred publiku sa drugačijom pričom.

Serija Balkan Ninnisi je takođe bila zanimljiva priča svojim uspešnim izvođenjem. Nakon serije Balkan Ninnisi, koja je objavljena prošlog leta, pojavio se novi projekat serije Erdala Ozyagcilara, koji se već neko vreme odmara.

Iskusni glumac ponovo će se pojaviti pred svojim fanovima na ekranu TRT1 u projektu Benim Guzel Ailem / Moja lepa porodica, koji će se ponovo emitovati na leto.

Nova uloga glumca kao da ponovo očarava publiku. Deljen je i prvi trejler serije. Ozyagcilar, koji će tumačiti lik Rasima, pratiće izvanredna glumačka ekipa. Konkretno tu je Onur Buldu, koji je svojom komedijom osvojio ljubav miliona, koji dugo nije bio u projektu, a čini se da će ova nova serija uveliko povećati zadovoljstvo gledanja.

Dobar glumački kadar

Projekat Benim Guzel Ailem / Moja lepa porodica, u kojem glume imena kao što su Seray Gozler, Onur Buldu, Melis Babadag, Aycan Koptur, Baris Yildiz, Erdem Akakce, Ebrar Karabakan, Toprak Can Adiguzel, Nergis Kumbasa, već privlači dosta pažnje.

Baykut Badem napisao je scenario za seriju u režiji Sadulaha Celena. Serija Benim Guzel Ailem, adaptirana iz TV serije Još jednom, uskoro će se sastati sa publikom na ekranu TRT1.

Čini se da je serija, koja je porodična priča, jedinstvena prilika za one koji istovremeno traže i komične scene. Tu je i prva najava ove serije.

NOVO - Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan ponovo pokazali harmoniju

By: TV Exposed