Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan ponovo pokazali harmoniju

Gulsim Ali Ilhan i Ugur Gunes, glavni glumci turske TV serije Al Sancak / Crvena zastava, odgovarali su na pitanja svojih obožavalaca.

Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan ponovo pokazali harmoniju

Foto Credits: Internet Haber

U emisiji na jutjub kanalu TRT-a, dvoje glumaca su dali iskrena priznanja. Dvojac, koji se složio da je snimatelj serije najsmešnije i najvrednije ime, ističe da oboje vole hranu.

Ugur Gunes je rekao: „Ja sam proždrljivac, prihvatam to. Volim da jedem“, izjavio je glumac i nasmejao se. Za Gulsim Ali Ilhan, koja je izjavila da je loše jela, Ugur Gunes je rekao da je njegova partnerka mnogo pričala na setu, rekavši: „Ti si bila osoba koja je najviše pričala.“.

AlNad oznaka se stalno koristi na društvenim mrežama. Obožavatelji serije pune akcije upoređuju likove Alija i Nadie jedni sa drugima. Hiljade postova se objavljuje svake nedelje preko ovog hashtag-a u okruženju društvenih mreža.

Srećni zbog interesovanja za seriju

Ugur Gunes je rekao da su zadovoljni interesovanjem fanova rekavši: „Srećni smo, sviđa nam se”.

Gulsim Ali Ilhan deli ista osećanja. Glumica je poručila kolegi da ima i dobar izbor muzike rečima: „Mislim da to radiš veoma dobro, odlično biraš muziku. Ja delim većinu njih.“.

Dvoje protagonista serije Al Sancak su razgovarali jedno o drugom, a otkriven je i nadimak Gulsim Ali Ilhan na setu. Oboje glumaca veoma vole krompir. Gulsim je kroz osmeh izjavila da je dobila i nadimak "pire krompir".

Gulsim Ali Ilhan, koja je izjavila da je napravila totem, rekla je da misli da bi bilo loše ako zakasni na sastanak. Ugur Gunes je opisao svoju partnerku lepim rečima rekavši da je ljubazna, dobrodušna i vesela.

NOVO - Finale sezone serije Aile / Porodica je u epizodi 13

By: TV Exposed