Moguća druga sezona serije Marasli!

Serija Marasli je brzo ušla u srca gledalaca. Radnja serije Marasli ali i izbor glumačkog kadra je očigledno dobar i projekat ima dobru gledanost. Toliko dobru da će serija po svemu sudeći dobiti i drugu sezonu. To su već preneli mnogi mediji u Turskoj, a potvrdu je dala i novinarka Ranini. Na pitanje koje su ...

Moguća druga sezona serije Marasli!

Serija Marasli je brzo ušla u srca gledalaca.

Radnja serije Marasli ali i izbor glumačkog kadra je očigledno dobar i projekat ima dobru gledanost. Toliko dobru da će serija po svemu sudeći dobiti i drugu sezonu. To su već preneli mnogi mediji u Turskoj, a potvrdu je dala i novinarka Ranini. Na pitanje koje su šanse da serija Marasli dobije drugu sezonu, ona je odgovorila 99%!

Podsećamo, radnja serije prati Maraslija. Marasli je bivši vojnik koji je bio član specijalnih jedinica. Vojsku je napustio iz privatnih razloga. Odlučio je da otvori prodavnicu sahafa i da se stara o bolesnoj kćerki Zelish. Njegov život se menja kada jednog dana prelepa Mahur Turel uđe u njegovu prodavnicu sahafa. Aziz Turel, jedan od najvećih turskih biznismena je u velikom problemu zbog fotografije i kadra koji je Mahur uslikala tog dana, koja bi mogla da ugorozi najdragocenije od njegove dece. Marasli spašava Mahur koja se nenamerno umešala u nešto mnogo veće od bilo čega sa čim se do sada susrela u životu. Od tog dana njihove sudbine su povezane.

Seriju Marasli sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Nihan Buyukagac napustila seriju Seni Cok Bekledikm / Dugo sam te čekao

By: TV Exposed