Snimak Hande Ercel koji je sakupio MILION pregleda za sat vremena! (VIDEO)

Hande Ercel je definitivno jedna od glumica koje su obeležile ovu godinu u Turskoj, a i šire. Njena popularnost raste iz dana u dan, o čemu svedoči i broj pratilaca na društvenim mrežama. Serija Sen Cal Kapimi je i njoj i kolegi Keremu Bursinu donela mnogo toga. Hande Ercel je sve traženija kada je u ...

Snimak Hande Ercel koji je sakupio MILION pregleda za sat vremena! (VIDEO)

Hande Ercel je definitivno jedna od glumica koje su obeležile ovu godinu u Turskoj, a i šire.

Njena popularnost raste iz dana u dan, o čemu svedoči i broj pratilaca na društvenim mrežama. Serija Sen Cal Kapimi je i njoj i kolegi Keremu Bursinu donela mnogo toga. Hande Ercel je sve traženija kada je u pitanju marketing, a uz to dobija veliki broj ponuda raznih magazina za fotografisanje. Upravo jednu od njih je i prihvatila.

Hande Ercel se slikala za magazin MAG. Dok je trajalo snimanje sjajni, kreativni ljudi iz tog marketinga su uspeli da naprave i moćan video snimak. Snimak koji je na Handinom Instagram profilu za sat vremena pogledalo preko milion ljudi! Nakon nešto manje od 24h, video snimak je pogledalo preko dva miliona ljudi. Korišćeni su i određeni specijalni efekti, a mlada glumica izgleda zaista sjajno. Da ne dužimo previše - pogledajte snimak i uživajte.

NOVO - Genco Ozak u seriji Cukur

By: TV Exposed