Serije Yali Capkini i Kizilick Serbeti dobijaju ozbiljnog rivala!

Veliko takmičenje u rejtingu petkom uveče u zimskoj sezoni koje se očekuje izmedju serija Yali Capkini i Kizilcik Serbeti dobilo je mnogo veći značaj sa novonastalom situacijom.

Serije Yali Capkini i Kizilick Serbeti dobijaju ozbiljnog rivala!

Foto Credits: IMDB

Razlog za to je serija Arka Sokaklar koja se vraća i takmičiće se sa dve uticajne serije iz prošle sezone.

Serija Arka Sokaklar, koja je na ekranu bila 17 sezona, iznenadila je sve prekidom snimanja prošle sezone. Svi su bili znatiželjni o sudbini serije, ali do nedavno nisu se pojavile jasne informacije.

Situacija je postala jasna kada je Zafer Ergin, koji igra lik Rize Soylua, rekao da prava serije više nisu u vlasništvu kompanije Erler film, već pripadaju Kanalu D. Glumci koji su imali problema sa Erler filmom sada znaju da je započeo novi proces sa vlasništvom Kanala D nad poslom i stari problemi su ostali iza u seriji.

Zafer Ergin je takođe saopštio da je postigao dogovor sa Kanalom D o ovom razvoju događaja.

Saznalo se i da će se nova imena pridružiti seriji Arka Sokaklar i da će se u novoj sezoni pojaviti pred publikom na mnogo efektniji način.

U teškoj konkurenciji

Pošto je impresionirala milione gledalaca petkom uveče već 17 godina, serija Arka Sokaklar ima potencijal da privuče veliku publiku na ekran pričajući detektivske priče sa svojim obnovljenim glumačkim kadrom i novim prostorima.

Serija Yali Capkini bila je najuspešniji projekat prošle sezone i dugo je petkom uveče završavala sa najgledanijima. Kizilcik Serbeti, još jedna hit serija prošle sezone, takođe je uspela da se istakne u takmičenju u petak, čak je na određeno vreme dostigla i dvocifren rejting, postigavši uspehe na prvom mestu.

Sada ove dve serije dobijaju ozbiljnog rivala.

NOVO - Ozgu Kaya o novoj sezoni serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed