Kadrovi koji dokazuju harmoniju na setu serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre (VIDEO)

Uc Kiz Kardes / Tri sestre, jedna od popularnih TV serija na ekranima Kanala D, ide korak po korak ka proslavi svoje 1. godišnjice.

Kadrovi koji dokazuju harmoniju na setu serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Prva epizoda ove turske emitovana je u utorak, 22. februara. Serija je od tada uspela da dirne srca miliona gledalaca. Priča u projektu Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koju je Iclal Aydin prvo zamislila kao scenario za seriju, a kasnije je pretvorila u roman, pretočena je u jedan od najuticajnijih projekata TV serija u poslednjem periodu.

Iclal Aydin, koji igra lik Nesrin, ima veliki udeo u ovom važnom uspehu. Doprinos Aydin, koja čini uspešan par u seriji sa Rehom Ozkanom, u kreiranju scenarija takođe se smatra važnim u smislu orijentacije priče. Snimak sa seta serije, koji se snima u Ajvaliku, takođe govori kako ekipa stvara veliku koheziju i porodičnu atmosferu. Iz fotografija se vidi da se uspešna harmonija dua Ozgu Kaye i Berkera Guvena, koji preuzimaju glavne uloge, u scenama serije doživljava i na setu.

Izvanredne igre mladih glumaca kao što su Almila Ada, Melisa Berberoglu i Eren Oren i njihovo dobro međusobno druženje na setu ne ostaju neprimećeni. Činjenica da su povremeno podeljene fotografije sa seta serije Uc Kiz Kardes govore da su svi srećni. Zabavne slike iza seta serije, koja je izazvala divljenje publike od prvog dana emitovanja, privlače pažnju kao jedan od razloga njenog uspeha. Dobra raspoloženja glumaca, koji provode prijatne trenutke kako iza kamere, tako i pred ekranom, dobro se prenosi kroz ovaj projekat.

Evo i pomenutog videa sa slikama sa seta ove turske serije.

NOVO - Baris Falay dobija pohvale zbog svog lika u seriji Omer

By: TV Exposed