Mert Ramazan Demir je stidljiv!

Turska serija Yali Capkini petkom uveče se sastaje sa publikom na Star TV-u, a Mert Ramazan Demir, kao glavna muška uloga, odlično igra svoj lik.

Mert Ramazan Demir je stidljiv!

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, kojeg gledamo kao Ferita u priči serije, sarađuje sa Afrom Saracoglu na setu, a publika veoma ceni energiju i harmoniju dua.

Mert Ramazan Demir je zamalo napravio skok u karijeri sa serijom Yali Capkini. On je to uradio za vrlo kratko vreme.

Dvocifrene ocene dobijene u prvim epizodama ove TV serije, koja je počela u septembru, traju već duže vreme. Ovo pokazuje da su milioni gledalaca na ekranu serije.

Demir je iznenada postao poznat, ali oni koji poznaju njegovu stidljivost znaju da on ne voli previše pohvala i zbog toga se oseća stidljivo.

Ne voli pohvale

Glumac, koji nije mogao da podnese da ljudi ispred njega pričaju o njegovom danu i poslu, rekao je:

„Niko ne treba da mi priča o poslu. Nisam toliko zainteresovan. Nikome sam glumio starijeg brata, nisam pričao ljudima o režiseru. Ne želim da mi neko kaže.“.

Mert Ramazan Demir, koji je bio gost programa glumca Ibrahima Selima na Youtube, podelio je neke detalje o sebi. Objašnjavajući da nije neko ko se hvali na snimanju i da mu je ova situacija čudna, mladi glumac je o svojoj stidljivosti govorio:

„Ne volim da se hvalim. Ni ja ne volim kada neko kaže nešto lepo o meni. Niko ne treba da me hvali. Odmah sam zakopan. Otići ću ili tako nešto.”.

Tu su i najnoviji rezultati rejtinga turske serije Yali Capkini.

NOVO - U utorak počinje dugo očekivana turska serija Terzi / Krojač

By: TV Exposed