Velika očekivanja od druge sezone turske serije Yalniz Kurt

ATV TV serija pod nazivom Yalniz Kurt / Usamljeni vuk ostavila je svoju prvu sezonu iza sebe. Ocene ove turske serije nisu bile ni loše ni veoma dobre.

Velika očekivanja od druge sezone turske serije Yalniz Kurt

Foto Credits: IMDB

Međutim, to je bila veoma kontroverzna produkcija u smislu poruka koje je davala. Najupečatljivija karakteristika serije Usamljeni vuk, koja iz svoje perspektive govori o nekim događajima vezanim za nedavni period Turske, jeste da je vlasnik projekta Osman Sinav.

Čuveni reditelj i producent Osman Sinav godinama je radio na ovoj seriji i na priči se dosta radilo. Glumačka ekipa je takođe pažljivo odabrana. Cihan Unal je još jednom impresionirao publiku svojim veličanstvenim nastupom u TV seriji Yalniz Kurt.

Hasan Deniziyaran, jedan od mladih glumaca, našao je sjajnu priliku kao glavni glumac i dobro je iskoristio. Damla Kolbey, koju smo gledali sa likom Sare, preuzela je glavnu žensku ulogu u Yalniz Kurtu nakon uspešnog projekta Hekimoglu.

Navodi se da Damla Kolbey neće biti u seriji u drugoj sezoni koja nas očekuje na jesen. Trenutno nema informacija o drugoj sezoni Yalniz Kurta, koja uključuje i uticajna imena kao što su Murat Han i Kursat Alnicik. Drugim rečima, nije poznato kojim će se pričama nastaviti serija i ko će biti nova imena u glumačkoj ekipi.

U komentarima na društvenim mrežama, fanovi serije, koji su izjavili da im je serija Yalniz Kurt / Usamljeni vuk veoma nedostaje, veruju da će druga sezona “eksplodirati”. Za ovo bi i scenario trebalo da se kreira mnogo efikasnije i serija treba da bude istaknuta novim i uspešnim glumcima.

Jedno je sigurno - biće velikih promena u seriji Yalniz Kurt, odnosno u drugoj sezoni. Naročito u prvoj sezoni, publika je imala poteškoća da sagleda neke detalje u priči, što je izazvalo kritike. Sada, u novom periodu, velika su očekivanja da će scenario biti pojednostavljen.

NOVO - Serije TRT1 Balkan Ninnisi, Seni Kalbime Sakladim i Mukemmel Eslesme nose drugačije poruke

By: TV Exposed