Afra Saracoglu je dokaz da društvene mreže nisu uvek najbolji pokazatelj uspeha!

Afra Saracoglu igra glavnu ulogu u TV seriji Yali Capkini, koja je postigla veliki uspeh postižući dvocifren rejting dugo vremena.

Afra Saracoglu je dokaz da društvene mreže nisu uvek najbolji pokazatelj uspeha!

Foto Credits: NTV

Imajući veoma uspešnu harmoniju sa Mertom Ramazanom Demirom, Saracoglu je postala jedna od najzastupljenijih glumica u poslednjem periodu.

Što se tiče popularnosti, primećuje se da je Afra Saracoglu u teškoj situaciji na društvenim mrežama, uprkos projektu kao što je Yali Capkini koji je stigao do miliona ljudi. Saracoglu je uspela da zauzme samo 8. mesto u istraživanju „turskih glumica o kojima se najviše priča na društvenim mrežama“ koje je sproveo DigiLup procenjujući poruke podeljene tokom marta.

Ipak, serijal Yali Capkini je najuspešniji projekat sezone, koji je ubedljivo osvojio prvo mesto i nastavlja da vuče milione za sobom. Iznenađujuće je da je Afra Saracoglu na osmoj poziciji među glumicama o kojima se najviše govori na društvenim mrežama u martu, sa 223 hiljade poruka, uprkos tako moćnoj TV seriji i impresivnoj ulozi poput Seyran.

Sila ubedljivo ispred

Sila Turkoglu je na prvom mestu sa 2 miliona 900 hiljada poruka. Kao što je poznato, serijal Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice emituje se petkom uveče i u gledanosti je žestoka konkurencija seriji Yali Capkini. Iako je velika konkurencija u gledanosti, zanimljivo je da se dve protagonistkinje dve serije odigravaju u okruženju društvenih medija sa tako velikom razlikom.

Dok je više od 2 miliona 900 hiljada poruka podeljeno vezano za Silu Turkoglu u martu, broj poruka podeljenih za Afru Saracoglu je bio svega 223 hiljade. Ovo pokazuje da postoji ozbiljna razlika između stvarnog uspeha glumaca i glumica i uspeha na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by DigiLUP (@digilup)

NOVO - Oktay Kaynarca je najzabavniji na setu serije Ben Bu Cihana Sigmazam!

By: TV Exposed