Oktay Kaynarca je najzabavniji na setu serije Ben Bu Cihana Sigmazam!

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, ističe se kao jedan od efikasnih akcionih projekata ove sezone.

Oktay Kaynarca je najzabavniji na setu serije Ben Bu Cihana Sigmazam!

Foto Credits: IMDB

Oktay Kaynarca se ove sezone ponovo vratio na setove sa projektom Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, nakon TV serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO), koja se opisuje kao veliki uspeh već 6 sezona.

Činjenica da je Kaynarca pokrenuo projekat producentske kuće koju je osnovao sa svojim prijateljima takođe je ovu seriju dovela do veoma važne tačke u njegovoj karijeri.

Oktay Kaynarca, koji je ispitao svaki detalj, napravio intervjue i dizajnirao seriju Ben Bu Cihana Sigmazam, takođe je iskusio koliko je teško biti producent. Njegove kolege kažu da je glumac u prilici da podigne moral i pokrene zabavne trenutke među ekipom i na setu.

Oktay je od velike pomoći

Glumac Ahmet Yildirim je rekao da je upravo Oktay Kaynarca najveselija osoba u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, odnosno na setu tokom snimanja. Ahmet, koji je ranije radio sa rediteljem Onurom Tanom, nije ni osećao potrebu da razmišlja o učešću u projektu, već je odlučio čim ga je Kaynarca pozvao. Podsećamo, u sezoni 2018-2019, glumac je igrao lik Mithata u TV seriji EDHO. Ahmet Yildirim, koga gledamo kao Cafera u projektu Ben Bu Cihana Sigmazam/ Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, opisao je postavljeno okruženje ovim rečima:

„Najzabavnije ime je brat Oktay. Kada smo veoma umorni, on može da nas natera da sve zaboravimo odjednom. Veoma mi je smešno, zanimljivo. Veoma je uključen, od nam je velike pomoći. Veoma je važno biti na istom setu sa njim, posmatrati, uvek istražujući…”.

Rekavši da je Eren Vurdem, kojeg gledamo kao Azameta u priči serije, takođe dobar prijatelj, Ahmet je napomenuo da je Vurdem takođe veoma vesela osoba na setu.

Tu je i video najava nove epizode.

NOVO - Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice je na pravom putu

By: TV Exposed