Seni Kalbime Sakladim - romantična komedija u punom smislu te reči!

Činilo se malo verovatnim da će romantične i komične serije sresti publiku na TRT1, javnom emiteru u Turskoj. Zvaničnici TRT-a su se uglavnom fokusirali na istorijske TV serije, ali sa tri TV serije objavljene za letnji period, produkcije koje su publici davale porodičnu toplinu nizale su se jedna za drugom.

Seni Kalbime Sakladim - romantična komedija u punom smislu te reči!

Foto Credits: IMDB

Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka i serije Savršen spoj odlično odražavaju porodičnu toplinu. Priča da ljudi iz različitih kultura mogu uspeti da žive zajedno, a poruka da ljubav ne ubija brak prenosi se kroz dve TV serije.

Serija Seni Kalbime Sakladim druge strane, ima drugačiju karakteristiku. Kada se pomene priča o romantičnoj komediji, obožavaoci serije su uglavnom gledali produkcije koje su počele kao romantične komedije na privatnim kanalima, a zatim prerasle u dramu. Osim toga, intrige, uvrnute veze i događaji odvojeni od stvarnog života takođe su se odrazili na publiku u romantičnim komedijama.

Međutim, projekat Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu, koji je prikazan i koji se prikazuje na TRT1, nije jedna od ovih serija. Drugačija verzija romantične komedije koja naglašava koncept čistoće i porodice. Zato se publici dopala serija u glavne uloge tumače Sevda Erginci i Ekin Mert Daymaz.

Za mnoge gledaoce, Seni Kalbime Sakladim je više porodična produkcija nego romantična komedija. Jedan gledalac je u komentaru napisao:

„To je veoma topla porodična drama. Ne želim više da gledam na ekranu odvratne intrige, uvrnute i nasilne odnose. Sve ovo je dostupno u zemlji u kojoj živimo. Trebala nam je tako zabavna i uredna serija. Za sada je sve veoma dobro.”.

Ono što je bez dileme tačno je da je serija Seni Kalbime Sakladim romantična komedija u punom smislu te reči.

NOVO - Yagmur Tanrisevsin uskoro u novim projektima

By: TV Exposed