Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice je na pravom putu

Erdem Sanli igra lik Zipkina u TV seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice. Serija, koja se emituje petkom uveče, jedan je od ambicioznih projekata ATV-a u novoj sezoni.

Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice je na pravom putu

Foto Credits: Internet Haber

U glavnim ulogama ove turske serije su Hande Soral, Burak Tozkoparan, Gorkem Sevindik i Ilayda Alisan, a serija Ates Kuslari / Vatrene ptice svake nedelje dolazi pred publiku sa snažnom dramskom pričom.

Erdem Sanli je postao jedno od imena koja govore više od njega samog sa novom serijom. Primećeno je da je interesovanje za glumca poraslo sa efektom lika Zipkina na društvenim medijima. Glumac, koji takođe igra efektnu ulogu u priči serije, ponudio je neke informacije o predstojećim epizodama.

Između ostalog Sanli je rekao: „Zipkin može da prisustvuje zanimljivim stvarima u toj kući. Počinje polako. Jer ljudi kod kuće nemaju gde da beže. Oni će hteti negde to da urade.“.

Boncuk Yilmaz takođe postaje veoma zapažena

U TV seriji Ates Kuslari, lik Nazmiye igra Boncuk Yilmaz. Boncuk, o kojoj se govorilo zbog njenog nastupa u seriji Zeytin Agaci / Maslinovo drvo emitovanoj na Netflixu 2022. godine, snažno je ušla na televizijski ekran sa projektom Ates Kuslari.

Igrajući lik Nazmiye, glumica je postala partnerka sa Serkanom Ercanom. Čini se da su Nazmiye i Menderes kritički likovi koji su započeli sve u priči. Dvojac je zatrpan velikim događajima i pokušavaju da se izvuku iz ove situacije. Serkan Ercan je rekao da se nada izlasku iz situacije za budućnost lika.

O svim ovim likovima i glumcima se sve više priča na društvenim mrežama. Uz rejting koji je stabilan i ima realnu mogućnost da se popravi, možemo reći da je serija Ates Kuslari / Vatrene ptice na pravom putu.

NOVO - Sila Turkoglu je i dalje na vrhu na društvenim mrežama

By: TV Exposed