Potvrđeno – Snima se nastavak filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika

Turksi filmovi postaju sve zapaženiji širom sveta. Jedan od njih je i film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika.

Potvrđeno – Snima se nastavak filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika

Foto Credits: IMDB

Film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika je imao svoju premijeru pre oko dva meseca, naravno i dalje je  dostupan na Netflix digitalnoj platformi. Projekat ostvaruje zapažene rezultate glednosti i ova romantična komedija se mnogima dopada. U glavnim ulogama ovog turskog filma su Demet Ozdemir i Sukru Ozyildiz. Pre nekoliko nedelja je najavljeno da će biti snimljen i drugi deo ovog projekta, što je sada dobilo i zvaničnu potvrdu.

Tokom ovog leta biće snimljen nastavak filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika. Scenario će kao i za prvi deo pisati Pelin Karamehmetoglu.

Podsećamo, Demet Ozdemir je potpisala ugovor sa digitalnom platformom Disney Plus. Ova popularna glumica trenutno radi na novom projektu, njihovoj seriji pod nazivom Dunyayla Benim Aramda.

Ipak i pored toga, ugovor sa Disney Plusom joj ne zabranjuje da radi na drugim filmovima i serijama. Uz to, ugovor za film je potpisan pre ugovora za seriju, tako da neće biti nikakvih problema. Demet će glumiti u nastavku ovog filma. Ostaje da vidimo da li će to biti slučaj i sa Sukroum Ozyildizom.

NOVO - Gulper Ozdemir i Mehmet Aykac – novi glumački ljubavni par!

By: Milt-TV Exposed