Gulper Ozdemir i Mehmet Aykac – novi glumački ljubavni par!

Stigle su nove vesti iz Turske, a odnose se na novu ljubav medju glumcima. Ovaj put, ljubav je započela na setu serije Bir Zamanlar Kibris / Kipar.

Gulper Ozdemir i Mehmet Aykac – novi glumački ljubavni par!

Foto Credits: DiziCentral

Ljubavne veze u privatnom životu među turskim glumcima nisu retkost. Neke od njih opstanu i dugi niz godina, čak se i krunišu brakom. Nova veza nastala je na setu televizijske serije Bir Zamanlar Kibris. Na setu ove TV serije došlo je najpre do prijateljstva, a potom i ljubavi između Gulper Ozdemir i Mehmeta Aykaca. Između njih su se rodile emocije, pa je sve preraslo u romansu. Par je otišao i na zajednički odmor u Batum.

Podsećamo, Gulper Ozdemir je u ovoj turskoj seriji glumila Ayse. U dosadašnjoj karijeri se pojavila u sedam projekata, tačnije osam, ukoliko se serija Kibris Zafere Dogru (druga sezona serije Bir Zamanlar Kibris) računa kao posebna serija. Pre ovih projekata glumila je u TV serijama Meleklerin Aski, Tutsak, Kara Yazi, Bana Sevmeyi Anlat i Medcezir.

Mehmet Aykac je u seriji Bir Zamanlar Kibris / Kipar tumačio lik po imenu Erdil. Pored ove serije radio je na projektima Bir Litre Gozyasi, Kirgin Cicekler, Sil Bastan i Eski Hikaye.

NOVO - Ali Atay presadio kosu!

By: Milt-TV Exposed