Ali Atay presadio kosu!

Turska štampa često analizira fizički izgled javnih ličnosti u toj zemlji. Najnovija meta natpisa je popularni glumac Ali Atay.

Ali Atay presadio kosu!

Foto Credits: Internet Haber

Prema pisanju novinara Arifa Hura, gubitak kose je čest problem kod muškarac koji počinje oko 30. godine života. Prema dermatolozima, gubitak kose često prouzrokuje psihosocijalne probleme, kao što su gubitak samopouzdanja kod pripadnika jačeg pola. Dva od tri muškarca smatraju da je kosa veoma važan aspekt njihovog fizičkog izgleda, odnosno slike koju odaju.

Zbog svega toga nije iznenadjenje da je kosa, odnosno gubitak kose važna stavka za turske glumce.

Kako se ispostavilo, Ali Atay je posetio jednu privatnu kliniku u Istanbulu gde mu je izvršena transplatacija kose. Glumac je imao određene sumnje da li da to uradi, ali su ga kako pišu turski mediji, supruga i prijatelji ubedili da se podvrgne ovoj proceduri. Sve je trajalo oko dve nedelje i uspešno je završeno.

Ali se sada navodno oseća veoma dobro, srećan je zbog novog izgleda i toga što je odlučio da izvrši presađivanje kose. Ono što ovaj turski glumac poseduje je sigurno i bez dileme veliki glumački kvalitet. Ukoliko će mu ova procedura doneti dodatno samopouzdanje i dati na sigurnosti i u glumi – svi će biti srećni i zadovoljni.

NOVO - Cansu Dere u Španiji

By: Milt-TV Exposed