Cansu Dere u Španiji

Turska glumica Cansu Dere boravila je u Španiji. Tamo je učestvovala na dodeli nagrada na jednoj manifestaciji.

Cansu Dere u Španiji

Foto Credits: Haberler

Cansu Dere uživa veliku popularnost širom sveta. Glumica je veoma poštovana u Španiji gde ima jako veliku bazu fanova. Cansu je boravila u toj Evropskoj zemlji na dodeli nagrada. Ova sjajna turska glumica je dodelila nagradu Najwi Nimri, zvezdi svetski popularne serije Money Heist / La Casa De Papel, koja je izabrana za najbolju glumicu.

Pored nje, nagradjeni su i Javier Bardem, Penelope Cruz, Alba Flores i Pedro Almodovar. Kako prenose mediji iz Turske i Španije, ceremonija je organizovana na veoma visokom nivou.

Cansu Dere je toplo dočekana od strane španske publike. Turska glumica je mnoge oduševila njenim govorom na španskom jeziku. Kako je rekla sama glumica nakon dodele nagrada, samo prisustvo na ceremoniji i dodela nagrade za nju predstavlja veliku čast. Veoma je srećna zbog svega i to joj mami osmeh na licu, priznala je sjajna glumica.

Podsećamo, Dere je potpisala sa digitalnom platfromom Disney Plus tako da će se uskoro preseliti i na set nove serije koja će biti snimljena za ovu platformu. Biće to odmah po završetku snimanja serije Sadakatskiz u kojoj je ova glumica još jednom potvrdila svoj zaista ogroman glumački kvalitet.

NOVO - Sve veće kritike za seriju Camdaki Kiz

By: Milt-TV Exposed