Sve veće kritike za seriju Camdaki Kiz

Adaptirana po knjizi Gulseren Budaycioglu, serija Camdaki kiz je odraz stvarne životne priče. Burcu Biricik, koji igra glavnu ulogu u seriji, radi veoma uspešan posao.

Sve veće kritike za seriju Camdaki Kiz

Foto Credits: IMDB

Lik koji je poslednjih nedelja došao do izražaja u seriji Camdaki Kiz bio je Hayri, koga tumači Cihangir Ceyhan. Obožavaoci serije misle da je nakon Adilove moždane smrti ostala samo jedna osoba da pazi na Nalan. Ta osoba je Hayri...

Međutim, ono što je Hayri uradio za Nalan počelo je mnogima da pada u oči. Feride već nije zadovoljna zbližavanjem njene ćerke i Hayri i počela je da preti. Ljubav Nalan i Hayrija ne deluje baš realno s obzirom na tačku do koje je priča došla.

Ovu situaciju su počeli da izražavaju i fanovi serije na društvenim mrežama. Deljen je prvi trejler 38. epizode ​​serije Camdaki Kiz, koja će biti emitovana u četvrtak, 7. aprila. Nezadovoljna zbog intimnosti između Nalana i Hajrija, Feride odlučuje da se preseli kod Nalan!

Kakav proces od sada čeka Nalan? Fanovi serije između ostalog čekaju odgovor i na ovo pitanje.

Sve ovo ali celokupan pravac u kojem se kreće ova turska serija izaziva mnogo sumnje, čak i kritika kod fanova serije. Ostaje da vidimo da li će se sve to i kako odraziti na gledanost ove turske serije…

NOVO - Vahide Percin u glavnoj ulozi u novoj seriji Hakime Hanim

By: Milt-TV Exposed