Eksplozija rejtinga u novoj epizodi serije Yali Capkini!

Prosečne ocene ostvarene u prvoj epizodi Star TV serije pod nazivom Yali Capkini sa Afrom Saracoglu, Cetinom Tekindorom i Mertom Ramazanom Demirom u glavnim ulogama nisu bile baš zadovoljavajuće.

Eksplozija rejtinga u novoj epizodi serije Yali Capkini!

Foto Credits: DiziCentral

Međutim, priča u seriji privukla je veliku pažnju i druga epizoda je imala ogromnu eksploziju rejtinga. Menadžment kanala, koji je godinama imao peh sa TV serijama, postavio je novi projekat Star TV-a na prvo mesto od svih grupa publike. Serija Yali Capkini bila je hit sa svojim rejtingom koji je bio znatno iznad proseka u svim grupama publike.

Takođe je bilo značajno što je serija pokazala ovaj veliki skok u svim grupama rejtinga. Obožavaoci ove turske serije podelili su komentare navodeći da ne mogu da poveruju u odličnu gledanost, odnosno da su pozitivno iznenadjeni. Veliki udeo u ovom uspehu ima i činjenica da su Afra Saracoglu, koja igra lik Seyran i Mert Ramazan Demir, koga gledamo kao Ferita, veoma kompatibilni jedno sa drugima i zrače dobrom energijom.

U Gaziantepu se snima snimanje televizijske serije Yali Capkıni, koji govori o udaji mlade devojke za mladića kojeg ne želi, a u kojem ženska publika kritikuje neke scene. Serija Yali Capkini, koja je izražena kao kvalitetna produkcija uz kvalitet snimanja i način na koji je priča predstavljena, izdvojiće se kao jedna od najuspešnijih produkcija sezone ako dobije slične ocene u narednim nedeljama.

NOVO - Akin Akinozu oduševljava fanove imidžom za seriju Tuzak / Klopka (FOTO)

By: TV Exposed