Posebna podrška pri snimanju epizode serije Teskilat | Organizacija!

Turska TV serija Teskilat | Organizacija nastavlja sa veoma uspešnim rezultatima i u novoj sezoni. Sada su stigle zanimljive vesti vezane za samo snimanje ovog projekta.

Posebna podrška pri snimanju epizode serije Teskilat | Organizacija!

Foto Credits: Haberler

Četvrta sezona popularne turske TV serije Teskilat | Organizacija, koja se sa publikom susreće nedeljom uveče, nastavlja se uspešno.

  1. epizoda serije ove TV serije, u kojoj u glavnim ulogama glume Murat Yildirim i Aybuke Pusat, emitovana je 3. decembra uveče i imala je veoma posebne goste.

Pravi heroji su učestvovali u radnoj sceni punoj akcije, dodajući veliko značenje seriji Teskilat.

Podrška specijalnih snaga

Projekat Teskilat | Organizacija je nastavio da pleni milione ljudi ispred ekrana uzbuđenjem nedeljom uveče u ovoj epizodi.

Upečatljive su bile i scene operacija u 86. epizodi, gde su doživljeni trenutci puni akcije, jer su bili veoma bliski stvarnosti i podršci policijskog tima za specijalne operacije.

Potpuno opremljen policijski tim za specijalne operacije i dvojica snajperista zauzeli su svoje mesto na setu za kadrove nove epizode serije Teskilat.

Timovi, kojima nikada nije nedostajalo podrške i interesovanja, ovoga puta su se oduševili profesionalnošću i visokim sposobnostima za scenu specijalnih operacija.

View this post on Instagram

A post shared by Teşkilat (@teskilattrt)

NOVO - Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice nastavlja da impresionira milione gledalca!

By: TV Exposed