Nastavak filma "Contagion" se snima u Srbiji?!

Hit film “Contagion” koji su mnogi u prethodnom periodu pogledali zbog sličnosti sa epidemijom koronavirusa dobiće svoj nastavak! Kako pišu domaći mediji cela ekipa, na čelu sa glavnim glumcem Metom Dejmonom se seli na Balkan. Tačnije Srbiju i Crnu Goru! “Nastavak filma najverovatnije će početi da se snima krajem 2020, tačnije u decembru. S obzirom ...

Nastavak filma "Contagion" se snima u Srbiji?!

Hit film "Contagion" koji su mnogi u prethodnom periodu pogledali zbog sličnosti sa epidemijom koronavirusa dobiće svoj nastavak!

Kako pišu domaći mediji cela ekipa, na čelu sa glavnim glumcem Metom Dejmonom se seli na Balkan. Tačnije Srbiju i Crnu Goru!

"Nastavak filma najverovatnije će početi da se snima krajem 2020, tačnije u decembru. S obzirom na to da su posledice koje je koronavirus izazvao u prvih nekoliko meseci u Evropi veoma teške, producent i reditelj su rešili da se drugi deo filma ne snima u Americi, nego upravo u određenim delovima Evrope, najviše u Italiji. Određene scene snimati i u Beogradu, ali i u Crnoj Gori", rekao je neimenovani izvor listu "Alo".

By: TV Exposed