Serija Another Self u kojoj glavnu ulogu tumači Tuba Buyukustun će dobiti i drugu sezonu

Sjajne vesti za tursku glumicu Tubu Buyukustun i njene fanove. Njena nova serija Another Self je već dobila novu sezonu. Prenosimo informacije.

Serija Another Self u kojoj glavnu ulogu tumači Tuba Buyukustun će dobiti i drugu sezonu

Foto Credits: Aksam

Publikacija Gunes objavila je vest da će serija Another Self dobiti i drugu sezonu. Podsećamo, reč je o Netflixovom projektu u kojoj će glavne uloge tumačiti Tuba Buyukustun i Murat Boz. Kažemo tumačiti, jer će serija biti emitovana tek naredne godine. Snimanje je završeno i ceo projekat je u postprodukciji.

Digitalna platforma Netflix je odluku o novoj sezoni donela i pre emitovanja prve, na osnovu materijala koje su pregledali. Očigledno su ljudi sa ove platforme veoma zadovoljni viđenim.

Istu odluku su doneli i za tursku seriju Midnight at the Pera Palace. Ono što je sigurno je da mnogo nade polažu u ova dva projekta. S obzirom na dobru priču i zaista kvalitetan glumački kadar obe serije, ima osnova za ovakvu odluku.

Ostaje da vidimo da li će serije opravdati poverenje, odnosno da li će se dopasti gledaocima. Za gledanje serije Another Self moramo sačekati 2022. godinu...

NOVO - Meryem Uzerli pokazala sjajnu liniju (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed