Ima li sličnosti između Pinar Deniz i Ceylin?!

Pınar Deniz, koja je imala pauzu u karijeri nakon TV serije Vatanım Sensin (Ti si moja domovina), bila je razočarana TV serijom Bir Deli Ruzgar u kojoj je igrala glavnu ulogu. Nakon te serije koja je kratko trajala, glumica je radije učestvovala u digitalnim projektima.

Ima li sličnosti između Pinar Deniz i Ceylin?!

Foto Credits: IMDB

Glumica Pinar Deniz, o kojoj se govorilo zbog uloga u serijama Insanlar Ikiye Ayrilir / Ljudi su razdvojeni na dvoje i Ask 101 / Ljubav 101, pojavila se na ekranima kao gostujuća glumica u TV serijama Menajerimi Ara / Pozovite mog menadžera i Kirmizi Oda / Crvena soba.

Nakon toga usledio je najveći uspeh u njenoj dosadašnjoj glumačkoj karijeri. Pinar Deniz je od nedavno postala jedna od popularnijih turskih glumica zbog uloge Ceylin u seriji Yargi.

Sa Kaanom Urganciogluom, čije je partnerstvo ranije bilo veoma cenjeno u Ask 101, Deniz takođe briljira i u seriji Yargi / Presuda. Pinar je zbog uloge Ceylin postala veoma cenjena, da je jedan od najvećih kurioziteta njenih obožavalaca da li ima sličnosti sa ovim likom.

U stvari, glumica takođe daje odgovore na ovo pitanje u nekim od svojih intervjua. Odgovori Pinar takođe otkrivaju njenu sličnost sa likom Ceylin koji tumači u seriji, koja ne može da obuzda svoje uzbuđenje, hrabra je, ne može da ćuti pred nepravdom i ima visok osećaj empatije.

Dakle, sličnosti između Pinar Deniz i Ceylin i te kako postoje!

NOVO - ŠOK - Esra Bilgic dobila OTKAZ iz nove serije!

By: Milt-TV Exposed