ŠOK - Esra Bilgic dobila OTKAZ iz nove serije!

Stižu zaista neočekivane, čak i šokantne vesti sa seta turskih serija. Ovog puta u centru pažnje je glumica Esra Bilgic.

ŠOK - Esra Bilgic dobila OTKAZ iz nove serije!

Foto Credits: IMDB

Nakon završetka serije Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona, Esra Bilgic je u novom intervjuu govorila o novom poslu. Glumica je tada istakla da je dobila veliki broj novih ponuda, ali da ju je ona za seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo posebno privukla. Esra je potvrdila da ju je lik Esvet zaista zainteresovao, da je priča u seriji impresivna i da je boravila u prostorijama kompanije OGM Pictures i razgovarala sa Onurom Guvenatamom. Tada nije mogla da daje više informacija na tu temu.

Kada je snimanje serije počelo i kada su se očekivali novi detalji o radnji ovog projekta, ulogama i samoj seriji, stigla je zaista šokantna vest. Esra Bilgic je otpuštena i neće glumiti u seriji Suslu Korkuluk!

O njenoj „teškoj naravi“ se već zna dosta, pa je snimanje serije Ramo često bilo u problemima. Zbog njenih ispada, snimanje je dva puta u potpunosti prekidano, podsećaju u turskoj štampi.

Sada je prema pisanju novinara, odmah po početku snimanja nove serije Ukrašeno strašilo, Esra počela da traži razne ustupke. Tražila je novac unapred, što nije bilo predvidjeno ugovorom i povećanje plate. Kada je njen menadžer pozvao producenta Onura Guvenatama i zatražio duplo više novca, producent mu se zahvalio na saradnji i rekao da Esrine usluge više nisu potrebne!

Ovako oštra reakcija producenta vrlo verovatno ima pozadinu i u tome da je rešenje, odnosno zamena za Bilgic već pronađena. Da li je tako i ko će biti partnerka Cagataya Ulusoya u novoj Netflixovoj seriji saznaćemo već od narednih dana...

NOVO - Melisa Dongel u seriji Kiraci / Stanar

By: Milt-TV Exposed