Melisa Dongel u seriji Kiraci / Stanar

Polako se kompletira glumački kadar nove turske TV serije Kiraci / Stanar. Glavne uloge u ovom projektu će tumačiti Dilan Cicek Deniz i Serkay Tutuncu.

Melisa Dongel u seriji Kiraci / Stanar

Foto Credits: RiriNano

Stigle su i nove vesti o glumačkoj ekipi ove nove televizijske serije. Glumačkom kadru serije Kiraci / Stanar se pridružila jedna veoma lepa i atraktivna turska glumica. U pitanju je Melisa Dongel. Za sada nema podataka o tome koju ulogu će ova mlada dama tumačiti u seriji Stanar. Ta informacija, kao i detaljniji opis radnje u ovoj novoj TV seriji se očekuju vrlo brzo.

U pitanju će biti osma uloga u karijeri Melise Dongel. Poslednja serija na kojoj je radila je Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta u kojoj je tumačila lik Cagle Yilmaz. Pre nje je bila veoma zapažena u popularnoj televizijskoj seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. U njoj je u prvoj sezoni tumačila lik Ceren Basar, jedne od prijateljica glavnog lika Ede, koju je glumila Hande Ercel.

Pre ove serije glumila je u projektima Elif, Ask Aglatir, Bizim Hikaye i drugim. Prvu ulogu imala je u TV seriji Ne Munasebet 2015. godine.

NOVO - Serija Saygi / Poštovanje dobija treću sezonu!

By: Milt-TV Exposed