Melisa Dongel pokazala humanu stranu

Od kako su razorni zemljotresi pogodili Tursku, mnoge javne ličnosti pomažu ugroženom stanovništvu, svaka na svoj način. Među njima se istakao i veliki broj glumaca iz serija i filmova.

Melisa Dongel pokazala humanu stranu

Foto Credits: Internet Haber

Jedna od glumica koja aktivno pomaže ugroženima u području koje su pogodili zemljotresi je i Melisa Dongel. Melisa zajedno sa društvenom organizacijom „Adresa sreće“ provodi vreme sa decom u pomenutom području.

Ova organizacija pruža pomoć ugroženima od prvog dana zemljotresa, a specijalan program se organizuje za decu. On se održava u društvenim institucijama opštine Sariyer. Za decu se izvode razne predstave i nastupi, sve sa ciljem da im izmame osmeh na lice i barem malo olakšaju tešku situaciju u kojoj se mnogi u tom području nalaze. Prema informacijama sa lica mesta, deca su oduševljena ovom idejom i predstavama koje gledaju.

Glumica Melisa Dongel je pokazala veliki interes i rado pomaže i učestvuje u predstavama. Dongel je viđena kako glumi i pleše sa dečicom kojima je stvarno osmeh na licu. Veliko bravo za ovu mladu i veoma talentovanu glumicu.

Melisu ćemo gledati i u filmu Ask Taktikleri 2

Kada je u pitanju njena karijera, Melisa ima nekoliko zapaženih uloga. Glumica koja je rođena 1999. godine u Istanbulu se do sada pojavila u trinaest uloga. Poslednja serija u kojoj je glumila je projekat Barbaros Hayreddin: Sultatnin Fermani. Pre toga smo je gledali u projektima Prestij Meselesi, Dunyayla Benim Aramda, Kusursuz Kiraci, Ask, Mantik, Intikam, Sen Cal Kapimi i drugim.

Nedavno je potvrđena informacija da će Melisa Dongel preuzeti ulogu i u nastavku filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika, koji će biti snimljen za Netflix digitalnu platformu.

NOVO - Kakva je sudbina serije Ego?!

By: TV Exposed