Tri nove turske serije počinju naredne sedmice

Letnja sezona turskih TV serija je otpočela. Mnogi smatraju da je pomalo i siromašna sa sadržajem, ali i to će se uskoro promeniti.

Tri nove turske serije počinju naredne sedmice

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Turske TV serije tokom leta s vremena na vreme donesu neke veoma zanimljive projekte. Za sada nemamo baš nekih poseban hit koji se izdvaja iako ima zanimljivih serija.

Situacija bi mogla da se promeni naredne nedelje, kada počinju tri nova projekta. Prva premijera nas očekuje već za tri dana. Tada počinje serija pod nazivom Donence. Reč je o projektu u kojem će glavne uloge tumačiti Sumeyya Aydogan i Caner Topcu.

Nova serija Kanala D Donence, koju potpisuje D Media i režira Serdar Gozelekli, na ekranu će biti sa svojom prvom epizodom u utorak, 4. jula.

Ya Cok Seversen -  Povratak Kerema Bursina na TV ekrane

Nakon nje, dva dana posle počinje TV serija pod nazivom Ya Cok Seversen / Ako voliš previše. Ovaj projekat je možda i jedan od najiščekivanijih ovog leta. Razlog velikom interesovanju za ovu TV seriju jeste što predstavlja povratak Kerema Bursina na TV ekrane nakon dve godine pauze. Njegova partnerka će biti Hafsanur Sancaktutan. Premijera turske serije Ya Cok Seversen je u četvrtak 6. jula. Serija će biti emitovana na Kanalu D.

Treća serija počinje na samom kraju naredne sedmice, odnosno u nedelju 9. jula. Reč je o TV seriji pod nazivom Yaz Sarkisi / Letnja pesma. Glavne uloge u ovoj novoj seriji koja će biti emitovana na Fox TV-u tumače Nilsu Berfin Aktas i Mustafa Mert Koc.

Koja od ovih novih serija je vaš favorit? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Melisa Dongel otkrila još neke stvari o sebi

By: TV Exposed