U četvrtak počinje nova turska serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Kerem Bursin se vraća na televizijski ekran nakon 2 godine. Glumac, koji je napravio sjajan posao u TV seriji Sen Cal Kapimi, nije se pojavio u drugom televizijskom projektu naredne 2 sezone.

U četvrtak počinje nova turska serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: IMDB

Popularni glumac, koji igra i u digitalnoj seriji Bi Tuhaf Hikaye koja se očekuje i čiji su fanovi veoma radoznali za ovaj projekat, pojaviće se pred svojim obožavaocima sa svojom novom serijom pod nazivom Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, počevši od četvrtka uveče, 6. jula.

Činjenica da glumica poput Hafsanur Sancaktutan, koja ima veoma veliku energiju i koja je u dobroj harmoniji sa svojim partnerima, preuzima glavnu ulogu u TV seriji Ya Cok Seversen tumači se kao izuzetan razvoj.

Fanovi Kerema Bursina su zadovoljni što je za njegovu partnerku izabrana upravo Hafsanur Sancaktutan.

Premijera u četvrtak

Serija Ya Cok Seversen, čiji se trejleri često dele, i uzbuđenje dvoje mladih glumaca koji pokazuju svoju veliku energiju na setu, počeće na ekranu Kanala D u četvrtak, 6. jula.

Obožavaoci Kerema Bursina, kako u Turskoj tako i u inostranstvu, sa nestrpljenjem očekuju četvrtak uveče. Sudeći po objavama na društvenim mrežama, posebno strani fanovi Kerema Bursina su sa velikim uzbuđenjem usredsređeni na novi projekat.

Očekuje se da će gledanost serijala biti iznad prosečnih stopa, iako je letnji period. Serija, koja uključuje i mlada i majstorska imena kao što su Hatice Aslan, Serif Erol, Nazmi Kirik, Aziz Caner Inan, Mine Kilic, Ogulcan Arman Uslu, Ozgun Akacca u startu obećava.

Da li će očekivanja i ispuniti videćemo već od četvrtka.

NOVO - Potvrđene nove turske serije za sezonu 2023/24

By: TV Exposed