Veoma izvesna druga sezona serije Uyanis Buyuk Selcuklu

Stižu nove vesti o turskoj seriji Uyanis Buyuk Selcuklu. Vesti se odnose na glumački kadar ovog projekta. Olgun Kaptanoglu se priključio istom i gledaćemo ga u narednim epizodama. Poznato je i koji lik će Olgun tumačiti u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu. On će u ovoj seriji glumiti Turahana. Postoji još jedna informacija koja bi potvrdu ...

Veoma izvesna druga sezona serije Uyanis Buyuk Selcuklu

Stižu nove vesti o turskoj seriji Uyanis Buyuk Selcuklu.

Vesti se odnose na glumački kadar ovog projekta. Olgun Kaptanoglu se priključio istom i gledaćemo ga u narednim epizodama. Poznato je i koji lik će Olgun tumačiti u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu. On će u ovoj seriji glumiti Turahana. Postoji još jedna informacija koja bi potvrdu trebala da dobije u narednim danima. Baris Arduc bi prema pojedinim pisanjima trebao da se nađe u glumačkom kadru ove popularne istorijske serije. Koliko ima istine u tim informacijama saznaćemo vrlo brzo.

Takođe, kreatori projekta planiraju novu sezonu serije Uyanis Buyuk Selcuklu. U novu sezonu, tj. sezonu 2 planiraju da uđu sa istim glumačkim kadrom. To znači da Melikshah neće biti ubijen u ovoj sezoni serije, preneli su mediji u Turskoj.

NOVO - Neuspeh serije Kirmizi Kamyon / Crveni kamion – projekat kreće od početka na leto?!

By: TV Exposed